Nanechty.sk

Namaľujte si ružu jedným ťahom

Páčia sa vám ruže? Vnímate v týchto kvetoch krásu, ktorú v sebe ukrývajú a rady ich nosíte na sebe všade, kde je to len možné? V tom prípade vás určite potešíme, pretože máme pripravenú techniku, s ktorou si môžete ružičky namaľovať aj na nechty. Ako na to a čo budeme k maľovaniu potrebovať? Tak poďme sa spolu naučiť tento nový spôsob zdobenia.

Pri každom maľovaní jedným ťahom sa vyžaduje trošku viac tréningu. Postup nie je náročný na množstvo pomôcok a ani jeho priebeh netrvá nejak extra dlho. Skôr budete potrebovať viac trpezlivosti a šikovnosti, nakoľko sa vám motív nemusí podariť na prvýkrát. Ale smelo do toho, nakoniec to zvládnete a budete sa tešiť, že ste sa naučili ďalšiu skvelú techniku.

Použijeme tieto pomôcky :

Fialový perleťový lak na nechty – Tento lak nám vytvorí krásny lesklý podklad. Hubka do sprchy – Netypická pomôcka, ale bude mať svoje špecifické využitie. Akrylové farby – Maľovať jedným ťahom sa dá aj UV gélmi, ale my stavíme na akrylové farby, ktoré majú skvelé krycie schopnosti a dokážu dať motívu ruže poriadny šmrnc. Štetec na zdobenie – Zámerne použijeme tenký zdobiaci štetec menšej veľkosti. Zdobiace pero – Pomôže k záverečnému vyšperkovaniu zdobenia. Pomocná podložka – Môže byť akákoľvek a poslúži na preskúšanie maľovania.

[pb_video type=”youtube” src=”https://www.youtube.com/embed/27OV1liss7k”][/pb_video]

 

Postup zdobenia

1.Po dôkladnom očistení a prebrúsení nechtov začneme použitím obyčajnej hubky do sprchy. Možno sa divíte na čo nám je táto pomôcka, ale na videu je vysvetlené jej použitie. Hubku „zašpiníme“ čiernym lakom na nechty a následne jemne pritláčame na špičku nechtu. Postupne sa nám vytvoria celkom zaujímavé obrazce.

2.Tieto čierne odtlačky prekryjeme lakom na nechty, aby sa zachovali neporušené. Zvolíme si fialový perleťový lak s vitamínmi, ktorý vytvára krásny lesklý efekt.

3.Teraz si na pomocnú podložku pripravíme akrylové farby v bielom a modrom prevedení. Pri naberaní farieb na štetec si dávajte pozor! Na jednom konci musí byť modrá a na druhom biela. Význam to ma taký, aby sa pri ťahom štetca farby nezmiešali.

4.Teraz môžeme začať pomaly, a hlavne opatrne maľovať kvietky.

5.Vidíme, že motív je nádherný. Okolie ruže ešte ozdobíme imidžovými bodkami.

K zvládnutiu postupu je potrebné umelecké cítenie, ale pre ten výsledok sa oplatí potrápiť. Blahoželáme!

Obsah blogu

Ako naniesť UV gél

Na aplikáciu UV gélu použijeme plochý štetec. Na trhu sú štetce číslované č. 4(úzky), č.6 a č.8 (široký). Odporúčame manikérkam mať čo najviac rôznych štetcov,

Čítať ďalej