Nanechty.sk

Odstránenie starého UV gélu

Omrzela vás farba nechtov? Chcete nejakú zmenu? Nemusíte čakať, kým vám nechty samé odletia a už vôbec nie ich strhávať. To by bolo veľmi bolestivé a mohlo by dôjsť k trvalému poškodeniu nechtovej platničky. Naučíme sa, ako jednoducho zmeniť a obnoviť vaše nechty. Na odstránenie gélu nám stačí naozaj len chvíľka. Tak teda poďme na to.

Budeme potrebovať

Základom je odstrániť starý gél a ozdoby z nechtov. Odstránime ich zbrúsením pomocou brúsky na nechty alebo môžeme použiť pilník. Neodstraňujeme všetok gél z nechtovej platničky, aby sme nepoškodili necht. Gél a ozdoby z umelej špičky nechtov odstránime úplne.

[pb_video type=”youtube” src=”https://www.youtube.com/embed/J-8EQal79ME”][/pb_video]

Ak máme nechty prebrúsené a prach odstránený, môžeme na nechtové lôžko naniesť primer a potom na celý necht podkladový UV gél. Gél necháme v UV lampe vytvrdnúť 2 minúty. Po vytvrdnutí nanesieme číry UV gél, do ktorého môžeme vkladať nové ozdoby. Aj túto vrstvu gélu necháme v UV lampe vytvrdnúť 2 minúty.

Nechtíky sú pripravené na nové zdobenie a ostáva len na vašej fantázii a zručnosti akú im dáte podobu tentokrát.

Obsah blogu

Laky na nechty

Každá žena si už určite neraz lakovala nechty. Či už išlo o výživný lak, farebný lak, zdobiaci lak a pod. Dnešný trh ponúka veľké množstvo

Čítať ďalej