Nanechty.sk

6x ako vypestovať pevné a dlhé nechty

Trápia vás lámavé a krehké nechty? Surfujete po internete a neviete nájsť to správne riešenie? Tak teraz vám ponúkame takýto všeobecný návod, pomocou ktorého ho zaručene dosiahnete. Ide o 6 spôsobov ako si vypestovať pevné a dlhé nechty.

1.Začínajte zvnútra

Vyskúšali ste rôzne metódy a čarovné prípravky, ktoré vám mali vykúzliť šperky na prstoch? To všetko je zbytočné, ak nie je vaše telo vybavené dostatočným príjmom výdatnej a pestrej stravy. Zamerajte sa na potraviny obsahujúce minerály ako zinok, selén, horčík, železo a vitamíny, ktoré zabezpečia pevnosť a prirodzený rast nechtov.

2.Obalamuťte gény

Každý z nás je iný a obdarený niečím výnimočným. Niekomu nadelí krásne husté vlasy, iným zas pevné a zdravé nechty bez toho, žeby sa o to prinajmenšom snažili. Ženám, ktoré nie sú takto obdarené, idú nervy prasknúť, keďže sa snažia a snažia a ich vytúžený výsledok nie a nie prísť. Čo s tým? Ak máte zdravé, ale aj napriek tomu krehké a jemné nechty, tak existujú prípravky, ktorými si pevnosť zaistíte. Kalciový lak alebo emulzia na spevnenie nechtov sú ošetrujúce laky, s ktorými budete konečne spokojná a krásna.

3.Nevhodná úprava

Niektoré ženy si nechty poškodia samy bez toho, žeby o tom vedeli. Nevhodnou starostlivosťou nechty neskrášlite, ale dokonca im viac ublížite ako to bolo doteraz. Na ich skracovanie využívajte kliešte na nechty a nožnice si radšej prenechajte na strihanie papiera. Okrem toho je najvhodnejší sklenený pilník, ktorý je šetrnejší k vášmu telu. Vyhýbajte sa úrazom a pilníkovaniu povrchu nechta, pretože tým ho oslabujete.

4.Domáce zázraky

Nie len chrbtica túži po príjemnej masáži, ale aj vaše ruky. Masírovaním správnych bodov na nohách a rukách podporíte funkciu rôznych sústav ľudského tela. Budete sa cítiť svieža a aktívna. Výbornými domácimi kúrami sú olejové kúry (mandľový olej, olivový olej s citrónom) alebo krémy z nechtíka lekárskeho, ktoré vaše ruky prebudia a ochránia nechty pred lámavosťou.

5.Vyhnite sa chemikáliám

V dnešnej dobe je veľmi ťažké sa vyhnúť chemikáliám. Sú súčasťou nášho každodenného života. Umývanie riadu, farbenie vlasov a iné čistiacie úkony. Ako správna gazdinka musíte doma zachovať poriadok a čistotu, ale vyhýbajte sa týmto chemickým prostriedkom. Ako? Jednoducho. Navlečte si rukavice a môžete sa pustiť do práce. Nakoniec si doprajte oddych a relax voňavým kúpeľom.

6.Ak nič nezaberá

Ste zúfalá? Tak sa nechajte unášať prúdom módy a krásy. O čom to hovorím? Takmer každá tretia žena volí gélové nechty. Zabezpečia pevnosť, dĺžku podľa vašich prianí a praktickosť. Dnes už nemusíte navštevovať rôzne nechtové štúdia, pretože existujú domáce sady na gélové nechty. Pomocou nich a správneho návodu sa stanete profesionálnou manikérkou ľavou zadnou. Splňte si svoj sen.

Obsah blogu

Modelujeme akrylové nechty

Akryl bol prvým materiálom, ktorým sa začali predlžovať nechty. Akrylové nechty sa často nesprávne označujú ako porcelánové či živicové. Sú pevnejšie a tvrdšie ako gélové.

Čítať ďalej